Cauta
Pentru a face o cautare pe site,
scrieti unul sau mai multe cuvinte
si dati click pe "Cauta" :
 
PROGRAME > INFOPRIMARIE    
Oferta noastră
Prin intermediul programului InfoPrimărie, puteţi beneficia de crearea GRATUITA a unui site web pentru care găzduirea şi întreţinerea este de asemenea GRATUITA în primele 3 luni de contract.
Prin acest program, orice primărie poate avea un site web profesional ce oferă în plus faţă de un site de prezentare obişnuit:
- Interactivitate- vizitatorii site-ului pot pune întrebări, pot face comentarii etc. Răspunsurile la întrebări se pot scrie direct pe site de către personalul primăriei.
- Căutare rapidă- orice informaţie prezentă pe site poate fi găsită rapid datorită motorului de căutare inclus.
- Actualizare uşoară- prin intermediul sistemului de... Tot articolul ...
Descrierea pachetelor de servicii
Oferta de site-uri web prin programul InfoPrimărie este organizată în pachete. Pachetele oferă un set de servicii cu grad crescut de complexitate și care permit publicarea unei informații din ce în ce mai bogate și mai diverse.

Pachetul START cuprinde 10 secțiuni, de ex. Prezentare, Localizare, Contact, Buget, Declarații de avere, Anunțuri, Geografie, Istorie, Populație, Economie.
De asemenea, clientul beneficiază de 3 adrese de email de capacitate 5 Mb fiecare.
Actualizarea informațiilor din site se face prin email/fax în limita a 10 articole pe săptămână.
Actualizarea se poate face și prin web pentru 4 secțiuni;se pot face oricâte actualizări.
Numărul total de articole/imagini din site este de 150.
Prețul pachetului este de 45 RON/lună.

Pachetul... Tot articolul ...
Ce vă oferim?
1. Crearea site-ului web. Activităţi de configurare, de prelucrare imagini, de introducere şi organizare date. Aceste servicii sunt exclusiv GRATUITE.
2. Hostarea site-ului. Această activitate presupune găzduirea site-ului pe internet, pe serverele noastre, folosind conexiuni permanente la internet proprii. In primele trei luni de la semnarea contractului, acest serviciu este GRATUIT.
3. Actualizarea site-ului. Serviciile care presupun modificările datelor de pe site, crearea de noi secţiuni, prelucrarea de noi imagini, modificări în meniuri etc.
4. Dezvoltarea site-ului. Serviciile de dezvoltare includ activităţi de programare pentru crearea de noi facilităţi inexistente la momentul lansării site-ului.
5.... Tot articolul ...
Programul Infoprimarie: site-uri gratuite pentru primării
Programul Infoprimărie este destinat îmbunătăţirii transparenţei în administraţia publică prin oferirea posibilităţii de a avea un site web propriu unde să-şi publice toate documentele, proiectele, hotărârile ce privesc comunitatea.

Programul este destinat şi acelor primării din zone in care despre internet deabia s-a auzit.
Ce ne propunem
Ne propunem să oferim o platformă flexibilă şi care să implice costuri mici pentru realizarea site-urilor web necesare autorităţilor locale pentru implementarea legislaţiei cu privire la Transparenţa în Administraţia Publică.
De ce este nevoie pentru a participa
1)Se achiziționeaza unul dintre pachetele puse la dispoziție de noi, un pachet însemnând un anume nivel de complexitate al site-ului, o anume cantitate de informație stocată pe site, un anume număr de pagini etc. și respectiv un anumit cost.
2)Primăria trebuie să pună la dispoziția noastră materialele necesare lansării site-ului:
-informații despre localizare
-informații despre conducerea primăriei, consiliul local etc
-documente, bugete etc
(orice considera ca este util si interesant pentru eventualii vizitatori)

O legătură la internet este utilă pentru actualizarea site-ului dar nu este obligatorie, informațiile putând fi transmise și prin fax.

3)Site-ul este încărcat cu date și imagini și este configurat, apoi este publicat pe internet. Din acel... Tot articolul ...